Poslala je svoj ‘selfie’ profesoru matematike (61) sa pitanjem “Da li mogu da dobijem 3 iz matematike?” – Kad vidite njegov odgovor ostat ćete u suzama! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Poslala je svoj ‘selfie’ profesoru matematike (61) sa pitanjem “Da li mogu da dobijem 3 iz matematike?” – Kad vidite njegov odgovor ostat ćete u suzama!

Da li ste ikada do sada čuli za nekog starijeg profesora koji je iskoristio neku od svojih učenica ili studenica, a da je uspio da pobjegne pravdi?

Ali naravno istina da su ponekad razlog svega toga razne starlete i plastične djevojke praznih glava koje misle da svojim tijelom mogu da dobiju sve na svijetu.

Poprilično smo sigurni da ako barem malo izađete vani ili pogledate kroz prozor da ćete vidjeti najmanje jednu “plastičnu” djevojku kako se šetka gradom sa stajlingom kojeg je pokupila od najgorih vrsta osoba na svijetu.

To su djevojke koje se sa razlogom oblače provokativno kada dolaze na časove ili predavanja, što je prije bilo zabranjeno, kako bi uspjele da privuku pažnju na sebe i da bi dobile ono što žele.

Mi ćemo vam danas govoriti o jednoj djevojci koja je mislila da može da zavede svog 61-godišnjeg profesora tako što će mu poslati malo provokativniju sliku tražeći za ocjenu iz matematike.

Oglasi – Advertisement