PORODILA SE PRE DEVET MESECI, A TEK SADA OTKRILA IME DETETA: Poznata glumica šokirala izborom, nikada ga niste čuli – čak je i suprugu bilo ČUDNO!

0

Mnoge žene jako mlade dobiju težnju da se što pre ostvare kao majke, dok sa druge strane postoje i one koje tu odluku ipak malo odlože, naprave neke druge planove, odluče se da rade na sebi i ostvare neku karijeru, te zatim se posvete osnivanju porodice. Jedna od ove druge vrste žena jeste i poznata glumica Bojana Ordinačev koja je postala majka u 40. godini.

Detalj koji je malo čudan jeste taj da tek devet meseci nakon poroda Bojana je odlučila podeliti sa javnošću kako je nazvala svoju bebu. Naime, glumica je iznela u javnost zašto je čekala tako dugo da obelodani ime, o kojem imenu se radi, te koja je simbolika iza istog. Dodala je da se odlučila za staro tradicionalno srpsko ime koje je čak i njenom parnetu zvučalo čudno na prvu. Naravno sa svih strana navalila su pitanja otkud i zašto baš to ime, ali glumica je imala odgovor. “Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za devojčicu, a ja za dečaka. Ne znam zašto, ali on je bio uveren da ćemo dobiti ćerku, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dečak. Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: “Otkud ti to Najda?” Nisam znala šta da odgovorim, jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom pominjano – Najdan. Kasnije smo se setili da je Najda nadimak pevača grupe “Smak”.

To je ideja za jako kreativno ime koje su dali svom malom sinu, koje je jako zanimljivo. Da li se slažete sa glumicom, neke detalje nije potrebno odmah podeliti sa javnošću?