Porodica ZABRINUTA: Lepa Brena OVIM POSTUPKOM ugrozila zdravlje, savete lekara nije poslušala!

0

O tome koliko je Lepa Brena popularna ne treba mnogo pisati. Dovoljno je da pogledamo razne medije i tabloide koji svakodnevno pišu o njoj i njenoj porodici. Sama porodica Živojinović je također na udaru pa smo često pisali o Bobinom prvom sinu Filipu koji je u braku sa popularnom mladom pevačicom Aleksandrom Prijović, ali i o druga dva sina koje ima sa Brenom.

Pisalo se i dobro i loše, a ponajviše o odnosu sa Aleksandrom, ali i o skupoj jahti koju ima u vlasništvu sa Bobom. Iako ima 60 godina, ona redovno nastupa i što bi se reklo radi punom parom. Ono što je mnoge možda zabrinulo je upravo ta jahta jer čini se da Brena sve više i više želi da se posveti sebi i svome suprugu te vremenu koje provode sami. Da li je u pitanju zasićenost od estrade ili nešto drugo ne možemo sa sigurnošću reći.

Ali, neki srpski mediji su pisali da Brena ima trombofiliju, tačnije, problem sa stvaranjem ugrušaka u krvi i začepljenjem vena. Kako saznajemo, to je otkriveno još 2004. godine. Ona je tada bila čak 12 dana u bolnici na VMA. Lekari su joj tada rekli da mora paziti jer ovo može izazvati ozbiljnije bolesti. Jedan od saveta je tada bio da ne treba da se izlaže suncu. Toliko o jahti od šest miliona…

Doktori su joj tada propisali terapiju, ali ona te lekove nije redovno pila, pa je opet završila kod doktora. Ipak, nakon toga je promenila svoj način ishrane, a čini se da će za vreme odmora morati boraviti u hladu.