Porodica pokojne Isidore Bjelice NEĆE ISPOŠTOVATI NJENU POSLJEDNJU ŽELJU: Ne žele OVO DA URADE! JAVNOST U ŠOKU – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Porodica pokojne Isidore Bjelice NEĆE ISPOŠTOVATI NJENU POSLJEDNJU ŽELJU: Ne žele OVO DA URADE! JAVNOST U ŠOKU

Kada je javnost saznala da je umrla srpska književnica ali i TV voditeljka Isidora Bjelica, svi su bili u šoku. Umrla je u augustu 2020. godine u 52. godini života, a umrla je od karcinoma u stanu svojih roditelja koji žive na Novom Beogradu.

a njenom Facebook nalogu moguće je pronaći objavu koju je napisala u januaru 2017. godine gdje piše kako je ona trebala da umre još u proljeće 2013. godine. Ali ju je tada spasila njena drugarica koja je ujedno i doktorica Dušica Matović koja je otkrila kako se kancer na njenom lijevom jajniku već uveliko metastazirao. U toj objavi je vidno žalila što je ovoliko živjela, jer da je umrla tada ne bi vidjela koliko je ljudi sažaljevaju i koliko su je mnogi izdali.

Isidorina jedna od boljih drugarica je bila pjevačica Zorana Pavić. Zorana je priznala javnosti kako joj je Isidora jednom prilikom napisala da želi da, nakon što umre, bude organizovana žurka. Na toj žurci se svi moraju obući u bijelo. Povodom toga se oglasio i njen suprug Nebojša Pajkić. Isidora je poslala prijateljici Zorani poruku gdje je rekla da izgleda nema vajde da će preživjeti, ali da se opet zbog toga ne žali. Rekla je usput da je ta situacija dosadila i Bogu i narodu, ali i njoj samoj.

Isidora je prije svega napisala takozvani virtuelni testament gdje je napisala da ne želi da pati drage ljude da dolaze na groblje ili negdje drugo. Zato je zamolila Zoranu da napravi žurku koja bi bila u duhu ‘after lajf parti’ gdje će biti super muzika. Svi se moraju obući u bijelo jer se Isidora prezivala Bjelica, a ne Crnica kako je navela u poruci koju je poslala prijateljici. Njen suprug je izjavio da se porodica ne protivi njenoj zadnjoj želji, ali da u svemu tome oni ipak neće sudjelovati.

Oglasi – Advertisement