PORED BROJNIH UDARACA U KARIJERI, OVAKO NEŠTO JE UVEK SLOMI: Dragana Mirković na nastupu plakala kao kiša!

0

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. Ono što je zanimljivo je to da se za nju nikada nisu vezivali skandali ili neke kontraverze kao što je sasvim normalno za neke njene kolegice.

Dragana je prisutna na estradi više od trideset godina, te se prvi put pojavila kao tinejdžer sa samo 17 godina. Dobila je nadimak Luče iz Kasindola. Kada je u pitanju privatni život, ona je dosta drugačija od svojih kolegica, pre svega što ne živi u skandalima i kontraverzama. Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece.

Poznato je da je Toni jako uspešan biznismen i da je nasledio poslovno carstvo od svoga oca, te ga je još više proširio. I sama dragana je uplovila u biznis vode, pa je početkom 2000-tih godina pokrenula muzičku televiziju DM Sat. Iako živi u raskošnom dvorcu nadomak Beča i ima kućne pomagače, svi koji je znaju kažu da je skroz prizemna i da ne potcjenuje svoju slavu i delo.

Nedavno je nastupila u Crveniki povodom manifestacije “Slatki dani” te je priznala da ju je nakon koncerta publika rasplakala, ali se ipak uspela suzdržati. U publici su bili brojni transpareti koji su upućeni njoj te je to doprinelo njenoj emociji. Također je otkrila da ne voli patetiku i da joj je drago što se ipak uspela suzdržati na bini. Zahvalna je svojim fanovima koji je podržavaju i vole ono čime se ona bavi i što radi.