Glumac Vuk Kostić već godinama uživa ogromnu popularnost, posebno među gledateljicama. No, status prave zvijezde učvrstio je ulogom policijskog inspektora Aleksandra Jakovljevića u seriji “Ubojice moga oca”.

Portretiranje različitih likova Vuka Kostića pobralo je značajna priznanja, što ne iznenađuje s obzirom na njegovu lozu. Njegov otac, poznati Mihajlo Kostić “Pljaka”, bio je nadaleko cijenjen jednom od najutjecajnijih osoba u javnoj sferi. Gluma je duboko ukorijenjena u obitelji Kostić, a Vukov djed, Nestor Kostić, također se proslavio kao vrlo vješt glumac, čak je krasio pozornicu prije izbijanja Drugog svjetskog rata.

Osnivanje jednog od najranijih kazališta može se pripisati Nestoru, koji je pokrenuo nasljeđe glume koje su kasnije naslijedile buduće generacije. Naši istraživački novinari otkrili su da se Vukov otac Pljaka prvi put u javnosti pojavio 1957. godine. U tom razdoblju dao je značajan doprinos vrlo hvaljenom pothvatu poznatom kao “Povratak nenapisanog”, preuzimajući lik Pavla.

Neosporan je neosporan talent Vuka, koji već dugo važi za najtraženijeg glumca među brojnim ženama. Tijekom godina svjedočili smo mu u društvu brojnih zanosnih pojedinaca, među kojima je i njegova kolegica Nina Janković koja je nedavno podijelila objavu na svom Instagram profilu. Vuk je u šaljivoj maniri napomenuo da joj je cilj uništiti njegov život. No, čini se da draži ovog suvremenog trenda nije mogao odoljeti ni sam Vuk koji je objavio fotografiju iz svojih ranih dana. Kostić je u svom spisu izrazio očekivanje dosljedne egzistencije dok ga starost konačno ne pročisti. Ističemo da je Kostić izričito istaknuo kako se ne želi angažirati na društvenim mrežama, navodeći vremensku učinkovitost i želju da prioritet bude kvalitetno provođenje vremena s prijateljima.