PONOVO ŠOKIRA JAVNOSTI!!! ZGRANUĆE VAS KARLEUŠINA NOVA OBJAVA: Ovo je stvarno MORBIDNO! (FOTO)

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Pošto se mnogo priča o životu Jelene, znaju se i neke stvari oko nje koje se tiču stila života, a to je da je ona vegeterijanac. Ona važi za velikog aktivistu za zaštitu životinje, te svakodnevno podseća i kritikuje društvo za nasilje nad njima. Ona često posećuje azile za napuštene životinje u Beogradu. Ona i sama ima tri mačke i jednog psa u svome domu. Na pitanje novinara o njenoj iskrani ona je jasno rekla da ne jede meso, dodajući da jedan tanjur pasulja ima istu količinu proteina kao i grilovana piletina.

Naime, veganska ishrana zasniva se na žitaricama, mahunarkama, voću i povrću, dok su meso, riba, morski plodovi, med, jaja, mleko i mlečni proizvodi potpuno isključeni iz menija. Oni, takođe, ne nose odeću od krzna, vune, kostiju, kože, korala, bisera niti bilo kojih drugih materijala životinjskog porekla, a mnogi izbegavaju i proizvode testirane na životinjama, navedeno je na portalu koji se bavi ovakvom vrstom ishrane. Ovog puta, Jelena je na svom Insta-storiju objavila tvit koji je mnoge ostavio bez teksta!