PONOVO PRIVUKLA PAŽNJU!!! NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE JELENA KARLEUŠA SADA URADILA!

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku, ali i po stilu života koji žive. Također, ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Pošto se mnogo priča o životu Jelene, znaju se i neke stvari oko nje koje se tiču stila života, a to je da je ona vegeterijanac. Ona važi za velikog aktivistu za zaštitu životinje, te svakodnevno podseća i kritikuje društvo za nasilje nad njima.

Prošli mesec je posetila i azil za napuštene životinje u Beogradu. Ona i sama ima tri mačke i jednog psa u svome domu. Na pitanje novinara o njenoj iskrani ona je jasno rekla da ne jede meso, dodajući da jedan tanjur pasulja ima istu količinu proteina kao i grilovana piletina. Ona je neko ko definitivno ne nosi odevne predmete od krzna i kože.

Sada je nedavno donirala je novac za spasavanje krave Slavice, koja zahvaljujući Jeleni, svoj život neće okončati u klanici. Studenti veterine otkupili su kravu Slavicu od farme koja im ju je pozajmila za praksu, a novac koji je bio neophodan za ovaj gest, 150.000 dinara, donirala je Karleuša. Slavica je treća krava koju su studenti veterine otkupili. Ovim je još jednom pokazala humanost na delu i dala primer ljudima na koji način bi trebalo da tretiraju životinje i da se bore za njih.