PONIŽENJE ZA SVA VREMENA: Mrka opet krenuo u AKCIJU i to pred Aninim očima – BEKUTA napravila haos na pola scene! (FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

PONIŽENJE ZA SVA VREMENA: Mrka opet krenuo u AKCIJU i to pred Aninim očima – BEKUTA napravila haos na pola scene! (FOTO)

Jedna od najboljih pjevačica starije generacije koja je i danas aktivna je Ana Bekuta koja je bila iznimno popularna u bivšoj Jugoslaviji a njene pjesme se i danas rado slušaju i vrlo često se mogu čuti u klubovima ili ih izvode takmičari u nekim muzičkim programima.

Ona je mlađim generacijama postala poznata i kao član žirija u Zvezdama Granda koji je najgledaniji muzički program u regionu. Ona u Grandu sarađuje sa mnogim poznatim muzičkim ličnostima ali je i mentor nekim mladim nadama i njeno mišljenje se vrlo uvažava i poštuje. Kada je u pitanju njen privatni život poznato je da je ona u jednoj prilično neobičnoj ljubavnoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom koji je zvanično još uvijek oženjen mada sa svojo suprugom ne živi već godinama.

Mrka je poznat kao veliki švaler a prije veze sa Anom je imao i vjerenicu ali je nakon što je upoznao pjevačicu te zaruke prekinuo a mnogi smatraju da je Ana zaslužna za to. Ani očigledno ne smeta njegov bračni status jer je još uvijek s njim a on još nije podnio zahtijev za razvod ali izgleda da mu i za neke druge stvari gleda kroz prste.

Mrka je rođeni zavodnik i slab na žene što tvrde svi koji ga imalo bolje poznaju a to se moglo vidjeti i kada je Ana Bekuta imala nastup u emisiji Zvezde Granda specijalno izdanje jer je ona tada napravila pravu atmosferu i svi koji su bili prisutni u studiju su počeli da plešu a Mrka je pozvao Sanju Kužet da pleše sa njim i dok su plesali uhvatio je za grudi. To je vidjela i Ana ali i svi prisutni, ali Ana se samo nasmijala.

Oglasi – Advertisement