“PONAVLJAO JE TO SVE VREME” Jedna reč Ace Pejovića bila je ključna, a sada su Živojinovići otkrili zašto im je baš on bio kum na venčanju!

0

Prije pet godina se odvilo vjenčanje između Filipa i Aleksandre Prijović u Beogradu, a njihova je svadba proglašena za svadbu decenije. Na vjenčanju je bilo preko 900 zvanica, a kum je bio poznati pjevač Aco Pejović. Bili su mnogi iznenađeni što je izbor crkvenog kuma pao na popularnog pjevača, a mlađani Živojinović je otkrio jednom prilikom zašto su odabrali Acu.

“Kada smo se počeli zabavljti, izašli smo na jedan rođendan na kojem je bio mnogo prijatelja iz muzičkog svijeta. Aco je djesio preko puta nas i sve nas je vrijeme gledao. u jednom je momentu rekao: “Svadba, ti si gotov” i to je sve vrijeme ponavljao. Nisam znao šta bi mu odgovorio, smatrao sam u sebi kako se zabavljamo samo deseak dana i ni meni, kao i njoj nije ni na kraju pameti bila svadba. Kada smo Aleksandr i ja krenuli rekli smo mu “Ako zaista bude svadba, ti si kum”- ispričao je Filip.

Aco i Aleksandra su istakli nakon vjenčanja da su prijateljke ondose odavno prevazišli, i da su trenutno kao familija. “Svog kuma volim najvše na svijetu, Možda se desi da se ne čujemo par dana, ali se on onda na mene naljuti. Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete i zamisliti”- rekla je Aleksandra. Osim Ace, Filip i Prija su na vjenčanju ugostili i poznatog košarkaša Miloša Teodosića, koji je naravno bio jedan od počasnih gostiju na njihovom vjenčanju. Lijepo je vidjeti da se nakon toliko vremena oni i dalje slažu i da njihov brak funkcioniše.