POMIRENJE VEKA? Srna Lango ponovo u CENTRU PAŽNJE: O njihovom RAZVODU su BRUJALI SVE, a tek sad će da se ORI!

0

U ovom ćemo se članku posvetiti domaćim glumcima, temi koju u posljednje vrijeme nismo obrađivali. Kako se bliži sezona jesen-zima, ovi akteri polako postaju sve aktivniji. Naime, u nedavnom intervjuu 71-godišnji glumac Irfan Mensur progovorio je o svom odnosu s bivšom suprugom Srnom Lango (51) i njihovim sinom Pavlom. Unatoč burnoj povijesti, Mensur je otkrio da on i Lango trenutno surađuju na jednom projektu. O njoj govori pohvalno ne samo kao o talentiranoj glumici, već i kao o inteligentnoj osobi. Kada je sin u pitanju, Mensur mu priznaje inteligenciju i neovisnost, suzdržavajući se od davanja savjeta o njegovom emotivnom životu.

Mensur se isprva nadao da se njegov sin neće baviti glumom. Međutim, sada u potpunosti podržava svoj uspjeh u industriji. Mensur je izrazio sve najbolje svom sinu i njegovoj djevojci Nastasiji, nadajući se da će imati sretan i uspješan zajednički život. U konačnici, Mensur smatra da je na njegovom sinu i Nastasiji da sami odrede svoj životni put, pa makar to značilo i rizikovanje. S njezinim širokim obrazovanjem i kognitivnim sposobnostima, čovjek ne može a da ne razmisli o tome što bi još mogla ponuditi. Mensurova ogorčenost proizlazi iz stalnog etiketiranja njegovog nasljednika kao “sina Irfana Mensura”. Osobno mi smeta što mediji mog sina nazivaju “sinom Irfana Mensura” jer on je puno više od toga. Iako je moj sin, iznimno sam ponosan na njega što je svoja osoba sa svojim identitetom. Upravo ga ta privrženost prati kamo god pođe.

Raduje me svjedočiti njegovom postupnom usponu do slave. Unatoč mirovini, nastavlja neumorno raditi. I ja, budući da sam već sedam godina u mirovini, i dalje prihvaćam ponude za sudjelovanje u novim produkcijama s istom strašću s kojom sam gajio kad sam tek gradio svoju karijeru. Ovo je kako bi se izbjegao ustajali način života. Moje iskustvo kao profesor glume, koje obuhvaća dva desetljeća, omogućilo mi je rad s brojnim nadarenim i perspektivnim mladim glumcima. Jedan od njih je i Ammar Mešić, moj bivši student, koji je u intervjuu za Blic izrazio nepokolebljivu vjeru u potencijal mlade generacije. Optimističan je glede njihove sposobnosti da napreduju u glumačkoj industriji.