Polomi ga snajka ko štapić! Haos na svadbi u Srbiji, skočila na sofru pa raširila noge, A ONDA JE USLEDILO TOTALNO LUDILO…(VIDEO)

0
294

Srpske svadbe su oduvijek bile nešto posebno, a video snimci sa istih su u više navrata obilazile društvene mreže na ovaj ili onaj način. Neki detalji i slike sa nekih svadbi su definitivno postale viralne, i kada samo pomenemo pjevačicu sa svadbe koja pjevaa u kašiki od bagera i puca iz pištoljaa, odmah znamo o kojoj svadbi se radi i gdje se dešavala.

Kada se sve sabere i oduzme glavni razlog ludovanja, i raznih scena po svadbama jeste alkohol. Tada se malo prviše cugne, i onda se situacija u nekim slučajevima zna oteti kontroli. U jako velikom broju slučajeva zna se desiti da i policija interveniše, aa zna biti i situacija kada bude povrijeđenih, paa na kraju mora intervenisati i ihitna pomoć.

Mi vam tako danas donopsimo snimaak sa jedne svadbe koja se desila u okolikni Kragjevca, a ono što se desilo na njoj, je obišlo faktički cijeli Balkan u jako rekordnom roku. U ovom slučaju je na vrhuncu večeri kada se popilo i malo više, majka koja je ženila sinaa, je definitivno malo popila i odlučila je da malo više zaigra i da pusti sebi na volju.

Odlučila je da se popne na stol, i zvala je svirače da dođu i da joj zasviraju kolo, aa ona se popela na veliki stol, koji definitivno nije izdržao njenu veliku kilažu. Sve se srušilo, ona je pala, i na sreću nije se puno povrijedila. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo.