POGLEDALA SAM KROZ PROZOR I UGLEDALA ŽENU KAKO PIJE KAFU: NAKON 4 SATA PONOVO SAM POGLEDALA I OSTALA U ŠOKU, VIDITE LI ŠTA JE ČUDNO?

0
271

SVI SE MI U JEDNOM MOMENTU UMORIMO OD RADA NA KOMPJUTERU, PA POVREMENO TAKO SKRENEMO POGLED KROZ PROZOR.

Upravo ovo je uradila i jedna žena, kojoj je pogled pao tačno na zgradu prekoputa.

Ono što je ona ugledala u prvi mah bila je žena koja je stajala pored prozora i koja je pila kafu. I ovdje ne bi bilo ništa čudno da par sati kasnije nije opet pogledala u ovom pravcu i vidjela istu ženu kako idalje stoji na prozoru u potpuno identičnoj pozi.

Kada se uvjerila da zaista jeste tako, ona je odlučila da malo bolje pogleda šta se tu dešava, pa je pozvala i drugaricu u pomoć, koja je kasnije i objavila sve ove slike na društvenu mrežu Twitter.

Onda kada joj je drugarica došla da pomogne, da odgonetnu šta se to tamo dešava i kada se nagela malo više prema prozoru, vidjela da se to samo radi o kartonskoj kutiji jedne pozante glumice, koju je tu vjerovatno stavio njen vjerni fan.

– Kada je moja drugarica pogledala kroz prozor i vidjela ženu kako pije kafu, nije mislila da je to bilo nešto što je neobično. Ali, počela je da se brine kada je vidjela da je prošlo čak par sati, a da se žena nije pomjerila ni malo. Kada je malo bolje pogledala, shvatila je o čemu se tu radi: bila je to kartonska figura poznate glumice – napisala je ona i na taj način nasmijala hiljade ljudi na društvenim mrežama.