POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA ZLA MAĆEHA OD ELIF: Arzu je u stvarnom životu neprepoznatljiva, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

0

Ona je bila prelijepa, ali pohlepna Arzu koja je osvojila srca publike na našim prostorima čim se pojavla serija “Elif”, pa pored toga što ona izgleda veoma okrutno u seriji, ova glumica koja se zove Cemre Melis Cincar je inače privatno veoma emotivna osoba.

Cemre se inače rodila 1991. godine u Istanbulu gdje ona trenutno i živi, te ova glumica nema braće ni sestara, dok su njena velika ljubav ljubimci inače. Ono što je veoma zanimljivo jeste da su njene najbolje prijateljice poznate glumice koje su prepoznatljive po ulogama Ipek i Melek.

Zbog toga što ona u seriji glumi suprotnost u liku Arzu, ova glumica je otkrila da li to postoji neka sličnost sa njenim karakterom.

“Mogu reći da je nemoguće za mene prepoznati se u tome liku i ja nikada ne posmatram ljude sa visine i protiv sam svega lošeg. Ja vjerujem u karmu i slijedim svoj put, a mislim da bi mnogo više ljudi trebali težiti ka sreći bez da nastoje da krive druge osobe za to što se njima dešava i ne trebaju se kajati ni radi čega što rade i ne trebaju gubiti nadu. Lik Arzu je inače suprotnost svemu tome i mogu reći da nas jedino povezuje jedna stvar, a to je da se nikada ne predajemo. Ja sam uspjela da postignem sve to za šta su meni govorili da ja nikada neću moći, a i nemam starha od poraza, dok je Arzu po tome ista”, izjavila je ova lijepa glumica jednom prilikom.