POGIBIJA POZNATOG GLUMCA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Inđiji, sa njim je SKONČALA i njegova 22 godine mlađa devojka!

0

Poznato je da su u bivšoj Jugoslaviji funckionisala mnogo bolje većina stvari, za razliku od danas. Zbog toga je i sama jugoslovenske kinematografija bila jako razvijena i funkcionisala “punom parom”. Iznedrila je brojne kultne filmove i serije o kojima se priča i danas. 

Kinematografija je iznedrila mnogo filmova i talentovanih glumaca, od kojih je svakako Aleksandar Aca Gavrić. On je poznat po svojoj ulozi u filmu Marš na Drinu, u kojem je glumio kapetana prve klase Kostu Hadži Vukovića, odnosno Bata Koleta. Bitna uloga mu je Kapetana Lešija, koji je zapravo kosovski albanac koji je partizan i sukobljava se sa balističkim bandama i čini sve da svog posrnulog brata vrati na pravi put. Ta uloga ga je vinula u zvezde.

Inače je uvek dobijao uloge negativaca, te je upravo to i njegov izgled nešto što su ga krasili, te je bio poželjan kod brojnih žena. Bio je dakle veliki šarmer i zavodnik. Zaljubio se u devojku koja je bila mlađa čak 22 godine. Poznato je da je također kupio kameru da bi mogao da snima sve što je smatrao interesantnim.

Njegov veliki glumački talent i izgled nisu prošli neprimećeno ni u svetu, pa je često snimao u Italiji i Nemačkoj. Kada je bio na samom vrhuncu karijere, nažalost je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Inđiji i cijela javnost je bila šokirana i u suzama. Sa njim u autu je bila i njegova devojka Jasmina Lisac koja je imala samo 18 godina, te je i ona također preminula. Poslednja uloga sa kojom se je Aca pojavio bila je u seriji “Paja i Jare” u kojoj je glumio direktora Kostića. Imao je samo 40 godina.