PODIGLA BURU KAO NIKO- ČISTAČICA NAKON 35 GODINA OTIŠLA U PENZIJU- Šefici ostavila PISMO od kojeg nije mogla DA DOĐE SEBI (FOTO)

0

Kroz višedecenijski radni staž se ljudi susreću sa najrazličitijim ljudima i situacijama. Tako je ejdna žena koja je provela redeći kao čitačica punih 35 godina, riješila da posljednji dan prije odlaska u penziju otvoreno kaže svojoj šefici da bi trebalo da se odnosi prema svojim zaposlenima sa više poštovanja. Ovim gestom, žena koja je riješila da ostane anonimna je zadivila britansku javnost jer je njeno pismo dospjelo u medije.

Pismo je postalo ubrzo viralni hit na društvenim mrežama. “Pozdrav moje dame, sutra će biti moj zadnji radni dan. Pripremila sam materijale za čišćenje za koleginicu koja će da me zamjeni. Odlazim nakon što ste se, šefice, odnosili okrutno i agresivno prema meni. to je samo odraz vašeg karaktera. Želim da zapamtite sljedeće: “U svijetu u kojem možete biti bilo ko, budite pristojni”- pisalo je u pismu. Pismo je podjelila njena kćeka uz poruku: “Zbog ovoga volim svoju majku..

Ostatak teksta OVDJE.