Po najnovijim informacijama vakcina za koronu bi trebala da bude završena do jeseni – Čak je i cijena vakcinisanja izašla u javnost?! – Savjeti za deset
Vijesti

Po najnovijim informacijama vakcina za koronu bi trebala da bude završena do jeseni – Čak je i cijena vakcinisanja izašla u javnost?!

Woman Getting a Flu Vaccine

Kompanija iz Italije po imenu Irbm iz Pomezie je izjavila da su zaista blizu do usavršavanja cjepiva protiv korona virusa, i da će sve biti gotovo do ljeta.

Dio doza će se proizvoditi u njhihovoj kompaniji, a građani Evropske unije bi mogli da očekuju vakcinu protiv korona virusa koja će nas riješiti ove opasne bolesti zauvijek!

Vakcina će biti dostupna u cijelom svijetu, naravno, a naziv je dobila “Evropska vakcina” zbog toga što je već naručeno 400 miliona cjepiva, to jeste za sve stanovnike Evropske unije.

Italija će sama donirati čak 185 miliona eura za proizvodnju ove vakcine, a testirat će se na prostorima Velike Britanije, sa nadledom profesora sa Oxforda.

Uprava Oxford univerziteta je također imala velikog uticaja na proizvodnju ove vakcine, tako da će oni da jamče za našu sigurnost.

Šta vi mislite o svemu ovome, da li će možda biti prekasno čekati do jeseni za vakcinu sa obzirom na trenutnu situaciju?

Oglasi – Advertisement