PO KO ZNA KOJI PUT!!! UDALA SE DŽENIFER LOPEZ – Šta je ovoj ženi? – ŠOK PODACI (FOTO)

0

Kada je u pitanju Balkan, imali smo u poslednjim sedmicama nekoliko rastava braka i možemo zaključiti da brak nije svetinja poznatim ličnostima. U većini slučajeva se dešavaju preljube i neke stvari koje ostanu prikrivene u privatnosti. Mi se danas fokusiramo na jednu od najpopularnijih pevačica ikada, a to je Dženifer Lopez. Verujemo da mnogi od vas znaju, da se ona nedavno venčala za svoju “nesuđenu ljubav”, također poznatog glumca Ben Afleka. Mi vam danas donosimo nešto vezano za ljubavni život ove pevačice što je šokiralo javnost. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Njih dvoje su se dakle venčali u Las Vegasu, nakon što je slavni par obnovio svoju romansu nakon gotovo 20 godina, objavili su u nedelju mediji. Svi se sećaju da su pale još tada zaruke ali je njihova romansa iznenada završila. To nije sve. Poznato je da je ova pevačica zapravo bila u još 4 braka i to je nešto što je šokantno za sve medije. Svi se pitaju da li ova pevačica zapravo ima neki problem.

Pored što je tada bila zaručena za Bena, ali i donedavno opet, te se konačno sa njim i skrasila, mi vam donosimo njene ostale ljubavnike. Prvi zaručnički prsten dao joj je glumac Ojani Noa s kojim je bila u braku godinu dana. Zatim je kleknuo Kris Džud i s njime se venčala također, ali su izdržali samo dve godine. Nakon toga se našao Ben Aflek koji ju je samo zaprosio, ali su prekinuli.

Onda su svi pomislili da se konačno skrasila, jer joj je brak sa pevačem Markom Antonijem trajao deset godina. Sa njim ima i 14-godišnje blizance. Nakon prekida braka od deset godina se skrasila uz legendu bejzbola Aleksa Rodrigeza, za kojeg je bila zaručena te se čak trebala i udati 2020. godine. Sprečila ih je očigledno pandemija korone virusa. A onda se ponovo pojavljuje Betmen.