PLAGIJAT ACINE PESME POBEDIO NA EVROVIZIJI: “Čestitamo, pobedila je MOJA pesma”: Tvrdi da je ukrajinska pesma PLAGIJAT njegovog hita

0

Poslednjih dana je glavna tema protekla Evrovizija koja je oborila rekorde gledanosti u svetu. Čini se da je Srbija ove godine imala zaista doslednog predstavnika te je osvojila visoko peto mesto, dok je pobedila Ukrajina. Sada se pojavila špekulacija da pesma poznatog srpskog pevača Ace Lukasa neodoljivo podseća na ovogodišnjeg predstavnika Evrovizije. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Da podsetimo, Aca Lukas se također takmičio na Beoviziji te je tamošnju pobedu Konstrakte komentarisao u ne tako lepom izdanju. Tada su se putem medija komentarisali on i Ana Đurić Konstrakta. Čini se da tada niko nije verovao u njen uspeh i kakve bi rezultate mogla da ostvari. Tu se našla i mlada pevačica Sara Jo, koja je “za dlaku” mogla otići na Evroviziju, ali je ipak završila na drugom mestu.

Kada je u pitanju Evrovizija, Konstrakta je zasluženo prošla polufinalno veče, te se odlično predstavila i u finalnoj večeri. Treba napomenuti da se do svega toga itekako pročulo za nju i da je privukla veliku medijsku i svetsku pažnju. Svet je očarala svojom originalnošću, porukom ali i “zaraznom” pesmom koja zaista ostaje u glavi. Po prvi put, Srbija je na Evrosongu imala i karakterističan pokret i ples koji je postao također poznat. Sve u svemu, jedno od najboljih predstavljanja Srbije ikada, kada uzmemo u obzir Mariju Šerifović i Željka Joksimovića.

Nakon spektakularne večeri u Torinu, gde su pobedu na najprestižnijoj muzičkoj manifestaciji odneli Ukrajinci, oglasio se Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković, koji je optužio Kaluš orkestar da je plagirao Lukasovu pesmu „Soba za plakanje”, koju je komponovao niko drugi do njegov otac. Njegovu objavu na instagramu pogledajte ispod teksta!