PEVAČICE SU NJEGOVA AHILOVA PETA! ALBANAC ĆAZIM NEMA KOJU NIJE SMUVAO: Zaveo pola estrade, a samo od CECE dobio KORPU!

0

Mi vam danas donosimo jednu priču koja se tiče domaće estradne scene i pojedinih pevačica sa nje. Naime, jedan poznati albanski biznismen po imenu Ćazim Osmani je tokom svoga života dokazao u mnogo načina da su mu velika slabost upravo pevačice. On je poznat pod nadimkom Feliks. Kako saznajemo on ne želi da bude sa ženom ukoliko ona ne zna da peva i mi vam danas donosimo sa kojim se sve pevačicama sa estrade bio ovaj biznismen.

Za imena koja vam danas donosimo zapravo nije potvrđeno ali se u medijima špekulisalo dugo vremena. Pre svega, njegova poslednja veza je bila sa ćerkom Goce Božinovske koja također ukoliko niste znali peva. 2011. godine se pisalo o tome da je bio u vezi sa jednom od najpopularnijih pevačica iz Srbije, Natašom Bekvalac, jer su uhvaćeni na jednoj jahti na Hrvatskom primorju.

Također se pisalo o tome da je ovaj biznismen uzrok zašto je Ana Nikolić dobila batine od Mande Popovića. Uzrok je bio jer su u javnost isplivale privatne poruke Ane koje je slala Ćazimu u kojem je pisalo da ju je sramota što je spavala sa njim.

Zanimljivo je to što je Ćazim dugo godina u braku. Također povezio se i sa pevačicom Sanjom Maletić, pa je jedne prilike na internetu isplivala i njihovo dopisivanje koje je bilo jako kontraverzno. Oni su tada čak i osmišljavali plan kako da zajedno provedu vreme na moru. Sanjin muž ju je ubrzo napustio nakon što je saznao za ovu kontraverzu. Celi tekst pročitajte na ovom linku.