Iako Petar Grašo uživa u velikoj popularnosti i šetnjama po crvenom tepihu, on namjerno odvaja svoju javnu stranu od privatnog života, barem je to nastojao do sada. Njegova mlađa sestra, Buga Grašo Radošević, slijedi sličan put zazirući od platformi društvenih mreža i pojavljujući se samo u posebnim prilikama, kao što je to bio slučaj kada je Petar izažao sa Hanom Huljić pred matičara. 

Ona je 2022. godine, na veliko veselje zajednice, preuzela kontrolu nad Večernjakovom ulogom, na kojoj je prethodno bio njezin poznati brat. Tijekom ove značajne prigode, iskoristila je trenutak da se obrati publici. Tijekom ceremonije Buga je izrazila uvjerenje da će poklon koji će biti uručen sljedeći dan biti najljepši rođendanski poklon. U prethodnom slučaju tijekom iste godine prisustvovala je krštenju svoje nećakinje Albe zajedno sa svojom obitelji. Upravo na tom događaju njezinu je pažnju zaokupio suprug, proslavljeni košarkaš Leon Radošević koji se trenutno natječe u najvišoj talijanskoj ligi ‘Derhtona Basket’. Nagađa se da je to razlog zašto su odlučili promijeniti prebivalište iz Njemačke u Italiju. Vrijedi spomenuti da je par, zajedno s kćeri Leni, duže vrijeme boravio u Berlinu dok je Leon bio član Bayern Münchena.

Osim po uspješnoj košarkaškoj karijeri, Leon je nadaleko poznat i po kontroverzama oko svoje bivše partnerice. U šokantnom otkriću potajno ju je snimio i pružio neporeciv dokaz njezine nevjere sa svojim suigračem Marinom Rozićem, inače kapetanom Cibone. Leon je nedavno u razgovoru za 24sata ispričao detalje o tome što je uspio snimiti kamerom. Prijatelju je ona javila da ju je nazvao Roza (Marin Rozić) i da je otišla u njegov stan. Na temelju njezina priznanja da nisu imali kondome, ne vjerujem da se među njima te večeri dogodilo nešto intimno; međutim, sudjelovali su u nevinom, dječjem ljubljenju. Bio sam zatečen bujnim načinom na koji je prepričavala događaje. Znam da su već prije toga razmjenjivali poruke, jer je izrazila žaljenje što prethodne noći nisu bili sami. Dogovorili su se da se nađu na uobičajenom mjestu sastanka. U tom je trenutku izrazio skepticizam da se to još uvijek događa.

Skandal koji se odigrao 2010. povukao je usporedbe s nevjerom Johna Terryja s modelom za donje rublje Vanessom Perroncel, koja je u to vrijeme bila u vezi s Wayneom Bridgeom. I Terry i Bridge bili su članovi kluba Chelsea i često su sa svojim partnerima odlazili na zajedničke izlete. Ova zadivljujuća vijest brzo je postala žarište brojnih međunarodnih medija. Buga Grašo modno je ušla na vjenčanje svog brata, stigavši ​​modno kasno i izazvavši izljeve divljenja. Buga, koja se rijetko pojavljuje, privukla je pozornost na vjenčanju svojim chic kompletom koji se sastoji od šljokičastog crnog odijela s prenaglašenim jastučićima na ramenima i dubokim dekolteom. Sve je poglede plijenila njezina besprijekorno oblikovana bob frizura. Kako bi dodala dašak živosti svojoj potpuno crnoj odjeći, Buga je ukrasila usne hrabrim crvenim ružem i ukrasila ih visećim srebrnim naušnicama. Zaokruživši svoj look, u rukama je nosila dizajnersku YSL torbu.

Onog trenutka kad sam otkrila da me Leon potajno snima, naša je veza naglo prekinuta. Specifični sadržaj snimke nije toliko značajan koliko cjelokupni narativ. Ana je u izjavi istaknula kako je njezina veza s Marinom Rozićem ukorijenjena u dugogodišnjem prijateljstvu i potpuno je nepovezana s njihovim ranijim prekidom. Ova Anina izjava ponovno je izazvala burne reakcije javnosti. Navodno su Radošević i Rozić naknadno uspjeli pomiriti odnose, dok se Cibona odlučila ne komentirati spornu situaciju zbog bojazni o mogućim negativnim posljedicama na njihov uspjeh i budući napredak.