PENZIONERI NAJBOLJE PROŠLI Raširite novčanike, evo koliko tačno para leže na račune sledeće nedelje

0

Danas možemo da kažemo da imamo nekoliko lijepih vijesti za građane Srbije, pa pogotovo za penzionere za koje se može reći da su najuzgroženiji trenutno zbog čitave ove situacije koja nam se sada dešava u svijetu, a od kako je počela pandemije tu je bilo već dva povećanja penzije, dok su sada predsjednik Vučić i ministar finansija Siniša odlučili podijeliti još jednu finansijsku pomoć.

Iz ministarstva finansija su javili da prijava za decembarski iznos pojele pomoći počinje od 15. novembra pa sve to važi za one koji se nisu prijavili za paket 30 plus 30 eura, a znači važi samo za one koji su ispunili uslove ili koji su u međuvremenu postali punoljetne osobe, pa će od početka pandemije penzioneri dobiti najveću finansijsku pomoć koja će ovoga puta da bude 50 eura.

Kada se sve sabere i oduzme, sve od marta 2020. godine su oni na svoje račune dobili 130 eura, pa još 3 hiljade dinara i zaista se mogu svi složiti da to nije mali iznos koju je država odlučila da izdvoji za tu posebnu kategoriju.

Novembarsku i decembarsku pomoć od države će da dobiju samo punoljetni građani zemlje, a isto tako kao primjer hrvatski državljani koji su penziju zaradili na prostoru republike Srbije će dobiti tu pomoć, a sada nam i recite šta vi mislite o svemu ovome. Zaista je ovo sve veoma lijepa stvar što se država trudi da pomogne građani kako god može, a finansije su uvijek ljudima problem pa se tako može reći da je ovo jedna velika pomoć.