Pašće na dupe… GUDELJ NE MOŽE DA DOČEKA DA UPOZNA TAŠTU CECU! Evo kada Anastasija fudbalera dovodi u vilu na Dedinju, za OVAJ poklopn iskeširao 15.000 EVRI!

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih i najvećih balkanskih pevačica. Njena privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Danas vam donosimo najnovije vesti koje su vezane za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja isto tako privlači veliku medijsku pažnju, najviše zbog svojih roditelja. Pored toga, poslednjih godina se krenula aktivno baviti muzikom i čini se kako ide uzlaznom putanjom. Mnogi joj predviđaju veliku muzičku karijeru i govore da je dosledna naslednica svoje majke. Nevadno je jedna od glavnih tema medija bio raskid dugogodišnje veze sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem.

Ali nakon određenog vremena, čini se kako ga je itekako prebolila te je sada u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, koji igra za španski fudbalksi klub Sevilju. Anastasija se u potpunosti posvetila nastupima nakon što su popustile restrikcije i izgleda da je sudbina htela da se upoznala preko zajedničkih prijatelja sa ovim fudbalerom.

Nedugo nakon toga su obelodanili i prve fotke na instagramu, kada je Anastasija sa koncerta iz Madrida otišla u Sevilju, gde se upoznala sa njegovim bratom, sestrom i roditeljima. Svi su zajedno gledali derbi između Real Madrida i Sevilje sa tribina. Gudelj je igrao svih 60 minuta. Izgleda da su se svi iz njegove porodice obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih, a zbog treninga i utakmica Nemanja još uvek nije upoznao njenu porodicu. Kako stvari stoje, Anastasija će od sada živeti na relaciji Sevilja – Beograd. Izgleda da će za Vaskrs u Srbiju da Nemanja konačno upozna i njenu porodicu, navodi neimenovani izvor.