Papreno skup stajling ćerke Željka Mitrovića glavna je tema na Instagramu! Evo zašto svi sa nevericom gledaju u Kristinine noge (FOTO)

0

Kristina Mitrović poznata je po svojoj prisutnosti na Instagramu, gdje njezine objave iznova izazivaju iznimnu pozornost. O njezinom izgledu danima se raspravlja, a pratitelje posebno zanima njezin modni odabir. Kao kćer vlasnika Pink grupe, ima pristup ekstravaganciji kakva se rijetko viđa u Srbiji, a ne libi se to pokazati na društvenim mrežama. Međutim, njezini modni odabiri, koji često uključuju odjeću vrijednu tisuće eura, naišli su na različite reakcije. Dok su neke žene oduševljene njezinim stilom, druge su je osudile zbog načina života.

Zbog profinjenog dizajna i neosporne udobnosti posebno su se istaknule Kristinine papuče koje je često nosila. Nedavno je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj je Mitrovićeva kći odjevena u skromnu odjeću u kombinaciji s vrhunskim papučama koje su identične Kristininim. Daljnja istraga otkrila je da je nosila isti par dok se opuštala s Ilijom, svojim dečkom, u prisustvu privatnog zrakoplova. Nadalje, Kristina je bila odjevena u jednostavno izdanje, u Guccijevoj trenirci. Njezine omiljene papuče imale su posebno mjesto u njezinu srcu zbog svoje dvostruke privlačnosti. Ove papuče su prepoznatljive po vrhunskoj izradi koja opravdava njihovu visoku cijenu i vizualno dopadljivom dizajnu. Kombinacija bijele i smeđe boje omogućuje lako sparivanje s nizom odjevnih opcija, uključujući haljine, suknje, kratke hlače, hlače, traper, pa čak i trenirke.

Kristinin raskošan stil života nedvojbeno je značajna tema za raspravu, no nije jedina. Nedavno je pažnju privukla i njezina obnovljena veza s dečkom Ilijom. Čini se da je njihova međusobna ljubav svakim danom sve jača, što je čini najvrednijim u Ilijinom životu. Kristini luksuzni život nije stran, s obzirom na to da je njezin partner poznat kao “kralj urana”, jedan od najmlađih milijardera koji postoje. Kristinin svakodnevni život ispunjen je darovima koji joj donose sreću, kao što su ekstravagantni odmori, pristup privatnim zrakoplovima, vrhunskim automobilima i osobnim vozačima s premium osiguranjem.