PALA JE VERIDBA: Kubura potvrdio SREĆNE VESTI, evo ko je lepotica koja če ponosno nositi prezime Srećković! (FOTO)

0

Danas pišemo o novostima koje nam stižu sa domaće javne scene, a koje se odnose na našeg popularnog glumca, to jeste na njegovog sina. Stariji sin Aleksandre Srećkovića Kubure ima danas 27 godina, i to je već sasvim dovoljno da se on osamostali i da nastavi da živi dalje od roditeljskog nazdora, tako da je odmah Aleksa nakon završenih studija riješio da sepreseli, a njegovi roditelji, to jeste glumac i njegova nekadašnja supruga Marija SAvić su itekako to podržali.

Oni su pružili finansijsku pomoć kao i moralnu pomoć, a nakon toga su se fokusirali na mlađeg sina Vanju koji je tek četvrti razred osnovne škole, kojem oni treba itekako treba da se posvete, kojem trebaju smjernice i kojeg je potrebno da vaspitaju i izvedu na pravi put. Iako glumac i fitnes trener sada posvećuje sve vrijeme najmlađem sinu, oni nisu zaboravili najstarijeg sina. Uvijek imaju za njega vremena, i tu su za njega uvijek. Njihov se sin nedavno vjerio, što je itekako razveselilo njegove roditelje.

Upravo na tu temu je govorio glumac koji je rekao da Aleksa ima 27 godina, i da ona odavno nije više dijete. Otkrio je još i to da on već četiri godine živi sa vjerenicom, tako da je vjenčanje nešto sasvim normalno što treba da se dogodi, tako da će stariji sin Aleksandra stati uskoro na ludi kamen, a nije pitanje da će glumac da bude jako sretan na taj dan. Šta vi mislite o svemu ovome, pišite nam u komentarima vaša mišljenja na ovu današnju temu.