PA ZAR VEĆ? MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OPROSTILA! Fanovi SE DRŽE GLAVU OD ŠOKA, poslednje reči slamaju srce!

0

Svesni smo činjenice koliko su estradna scena i javne ličnosti prisutne u našim životima. Mnogi ljudi prate poznate ličnosti na društvenim mrežama, redovno gledaju televizijske emisije gde se oni pojavljuju, te uživaju vestima vezanim za njihovu privatnost.

Treba biti svestan i činjenica da ni poznatim osobama nije lako da se nosi sa tim teretom, jer se može desiti da neka vaša privatna stvar ispliva na površinu i cela javnost će saznati za to. Mnogim od tih javnih ličnosti i odgovaraju takve stvari pa zarađuju na osnovu toga, dok imamo i one koji se isključivo bave određenim poslom i svoju privatnost drže dalje od očiju javnosti.

Toj drugoj skupini definitivno pripada pevačica Marija Šerifović. Među Marijinim počecima spada i predstavljanje Srbije na pesmi za Evroviziju, gde je sa pesmom “Molitva” osvojila prvo mesto. Ona je nakon toga objavila mnoge hitove koji su ostvarili veliki uspeh. Ona je pored toga i redovan član žirija u poznatoj emisiji Zvezde Granda.

Za one koji ne znaju, Marija je već par godina unazad prisutna i na jutjubu, gde je redovno snimala vlogove. Ova želja joj se kako saznajemo javila na početku pandemije korona virusa. Ipak, sada je odlučila da se u svom stotom vlogu oprosti od pratioca od svoje vlogerske karijere. Pratioci su voleli da gledaju Marijine klipove koji su bili vrlo duhoviti, a pevačica se u video snimku zahvalila svojoj majci Verici Šerifović. Ona je također rekla da nije isključeno da će se vratiti snimanju, ali da trenutno ne može zbog toga što se potpuno posvetila snimanju novog albuma.