PA ZAR VEĆ? ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZAPROŠENA! Pevačica dobila ružu i prsten, društvene mreže se USIJALE! ŠOK! (FOTO)

0

Svesni smo činjenice koliko poznati pevači i pevačice privlače medijsku pažnju, kako svojim pevanjem i muzikom, tako i svojim privatnim životom. Isto tako, znamo koliki uticaj imaju Zvezde Granda i da to predstavlja mesto gde ljudi mogu postati zvezde preko noći, naročito ako su još i dovoljno talentirani.

Jedna od takvih je definitivno Aleksandra Mladenović. Poznato je da je ona već dugo godina bez partnera, a li sada su se pojavile špekulacije da je u emotivnoj vezi sa još jednim bivšim takmičarem Zvezda Granda. U pitanju je isto tako poznati Isak Šabanović, koji je skrenuo veliku medijsku pažnju na sebe svojim autentičnim glasom i izvedbama poznatih pop-rock pesama.

Aleksandra Mladenović važi za jednu od najangažovaniji mladih pevačica na estradi. Na njenim nastupima su uvek dobre pesme i zabava, ali i poneka prosidba. Međutim, ono što svakako nije očekivala jeste da će ona biti prošena. Iako je tokom meseca maja javno otkriveno da je u vezi sa popularnim Isakom, te iako je sada emotivno ispunjena, to njenim obožavateljima ne predstavlja problem da joj udele kompliment, poklone ružu, ali i da je daruju prstenom.

Naime, dok je pevala, dečko iz prvog reda joj je prišao, dao najpre ružu, a potom je pitao da se uda za njega, a njen odgovor je rastužio. Mnogi mediji su ovo na prvi pomen shvatili kao da ju je Isak zaprosio, međutim to je uradio jedan fan, koji je to sve uslikao i postavio na svoj instagram. Na kraju se to pretvorilo u jednu šalu i zbog toga je zapravo završilo u medijima. Kada je u pitanju njena veza sa Isakom, ona je nedavno izjavila da je između njih sve sasvim uredi u da se vole više nego ikada, ali da o zajedničkom životu još uvek ne razmišljaju.