PA ZAR OPET? BEZ OVOGA ON NE MOŽE…Posle raskida veridbe i isključenja iz saobraćaja evo SA KIM je u provodu UHVAĆEN Darko Lazić!

0

Mnogi znaju ko je Darko Lazić. On važi za jednog od najpoznatijih i najboljih pevača mlađe generacije. Popularnost je stekao učešćem i pobedom u najpoznatijem muzičkom takmičenju na Balkanu, Zvezdama Granda. On je također poznat po kontraverzama i svojim privatnim životom koji se često nađe kao tema u medijima.

Darko Lazić je srpski folk pevač koji je pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Rođen je 13. oktobra 1991. godine. Pre nekoliko godina u Srbiji, ali i u celoj Regiji mnogi su pisali o saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedva preživeo Darko Lazić. To se desilo u blizini njegovog rodnog sela, gde se prevrnuo sa autom. Kasnije je utvrđeno da je bio pod dejstvom opijata i alkohola, te da je vozio prekomernom brzinom. Darko Lazić je nakon toga bio u komi, te je imao nekoliko operacija. Također, doktori su mu jedva spasili nogu.

Dakle, nakon što je Darko Lazić iza sebe ostavio vrlo turbulentan životni period i nakon raskida veridbe sa koleginicom Barbarom Bobak, Lazić je isključen iz saobraćaja zbog nedozvoljene količine alkohola u krvi. Svi su mislili da će se opametiti barem malo, ali ipak, reklo bi se da ga isključivanje iz saobraćaja nije mnogo potreslo, pa je na jednoj privatnoj proslavi nazdravio sa gostom, ukrstivši ruke i ispijajući alkohol na eks.

Tokom svih ovih godina brujale su razne špekulacije da ima problem sa alkoholom i opijatima, a izgleda da ga ništa ne može zaustaviti u tome. Sada kada ima i decu i kada bi trebao da se uozbilji po tom pitanju, on ipak živi “kafanskim životom”.