Pa zar i ONA? PROCURIO KATALOG DEVOJAKA KOJE PODVODI PEVAČICA! Ovo su prostitutke čiji je makro Dušica Grabović! (FOTO)

0

Svi domaći i regionalni mediji pišu o akciji koja je razotkrivena elitna prostitucija u Srbiji. Pominju se neka poznata imena da su umešana u taj slučaj, a među osumnjičenima je jako veliki broj misica, pevačica, i bivših plejboj zečica. Na čelu cle priče je jedna srpska pevačica, australijski je državljanin, te je trenutno na turneji u Americi, i kako je izjavila za srspke medije, ona nema ništa sa tim. To je pevačica Dušica Grabović.

Naime, u javnosti se pojavila viber prepiska sa nekim od “njenih klijenata”, te fotke devojki koje im je slala. Poznato je da su pomenute devojke koje se nalaze na spisku već privedene, te su puštene na slobodu, ali će morati da plate kaznu u iznosu od 50 do 150 hiljada dinara. Dušica je prvo slala fotke, pa je onda najmanje 5 minuta razgovarala sa klijentima, koji su očigledno po odgovorima bili itekako zadovoljni sa fotkama devojki koje su im ponuđene. Jedan klijent je odgovorio rečima: “Pa ove su top!”

Ona je preko poruke rekla svome klijentu da mu je poslala fotografije devojaka na Vacap, da bi mogao da izabere. Izgleda da je klijent, po odgovoru bio i više nego zadovoljan sa viđenim i ponuđenim devojkama. Njegovo ime za sada nije poznato javnosti. Međutim, Dušica i pored ovih dokaza jednostavno neće da prizna krivicu.

Ona se oglasila preko svog Instagram profila rečima upućenim novinarima. Ona nema nameru odgovarati na njihove pozive i poruke, jer će do advokat odgovarati u njeno ime. Dodala je da sve će sve reći u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić u subotu.