PA KUD BAŠ S NJOM?! Švalerancija Marinka Rokvića sa poznatom lepoticom je ostavila veliki trag na njegovu porodicu: OBEĆAVAO JOJ BRAK, JADNA SLAVICA JE SVE ZNALA (FOTO)

0

Javne ličnosti i estrada su u velikoj meri prisutni u našim životima. Javne ličnosti su zastupljene u u medijima i takve vesti su veoma čitane, naročito ako otkrivaju nešto iz privatnih života javnih ličnosti. Iz tog razloga vam donosimo i današnju priču o poznatom pevaču i njegovoj ljubavnoj aferi. Pročitajte u nastavku teksta o kome je reč!

Naime, krajem prošle godine je Balkan uzdrmala vest o smrti velikog pevača narodne muzike Marinka Rokvića. Sve kolege su ostale zatečene s obzirom da nisu niti znali da se Marinko Rokvić razbolio. Naime, pre neke dve godine on je saznao da ima problem sa pankreasom, te je za to znala samo njegova bliža porodica. Često je išao na terapije po inostranstvu, a sama zračenja su na njega ostavila dubok trag i na bini je izgledao svi više lošije. U poslednjoj godini ga nismo mogli videti niti na jednom nastupu, što je bio znak da nešto nije uredu s njim, ali smo na najgori mogući način saznali šta je na kraju bilo.

Nakon njegove smrti su isplivale neke informacije, koje nisu bile za očekivati, ali njegova supruga Slavica je priznala da je trpela Marinkovu neveru dugi niz godina, a da ga zbog toga nikada nije ostavila. Ona je naime bile sa njim do poslednje njegove minute u bolničkoj postelji te mu je bila najveća podrška, što je zaista za svaku pohvalu.

Priče kruže da je Marinko Rokvić bio u vezi sa Boženom Žumbor, koja je vlasnica poznatog Božen kozmetiks, te da je bila itekako luda za njim. Oni su se upoznali kada je Marinko pevao u restoranu njenih roditelja. Priča se i da su bili dve godine u vezi, te i da su se viđali dok je Marinko bio sa Slavicom u braku.