Ozbiljna kriza u braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića više se ne može sakriti! Pale su TEŠKE REČI, i to pred svima (FOTO)

0

Aleksandra Prijović je trenutno jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima, te je ona jako tražena u mnogim klubovima, diskotekama i slično. Kao što svi znate dugo vremena je u braku sa Filipom Živojinovićem i imaju skupa sina kojem su dali ime Aleksandar. Pored toga, njih dvoje su u medijima stalna tema i stalno su pod lupom javnosti, pa se tako o njima često priča. Njih dvoje se vode u javnosti da su u lošim odnosima, a po naslovima medija su do sada bili par puta pred razvodom, mada je to sve bilo daleko od istine, a njih dvoje se na te priče nisu nikada htjeli osvrtati.

Njih dvoje uživaju u zajedničkom životu, skupa sa svojim sinom, dok je njihova ljubav svakog dana sve jača. Pored odličnog privatno života koji imaju, i kada je u pitanju poslovna saradnja ide im jako dobro. Riječ je o tome da se trenutno radi na novom albumu, a jednu od novih pjesama joj je upravo napisao Filip. Ona nije nikada otkrivala previše o novim pjesmama, ali nije mogla ovoga puta da izdrži, pa je podjelila video sa fanovima u kojem se čuje pjesma koja će biti na njenom albumu.

Tako je ona odlučila postaviti video na kojem se vidi jedan mali dio atmosfere koja je u studiju, uz koju je napisala “ne mogu da dočekam da čujete ovu pjesmu”. Ne sumnjamo da će ona napraviti pravu pometnju u javnosti, te će ona kao i svakoga puta uraditi sve što je moguće da napravi najbolji album.