OVU PRIČU NIKO NIJE ZNAO – ŽENA IZ SENKE KOJOJ JE ŽIVOT PROŽET MISTERIJOM: Cecina sestra Lidija se krije od javnosti, NJEN MUŽ BIO HAPŠEN!

0

Ako postoji neka slavna ličnost u Srbiji koju mediji i javnost zadnjih 30 godina prate u stopu, onda je to svakako pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je svoju karijeru krenula još osamdesetih godina prošloga veka kao tinejdžerka, a nakon raspada Jugoslavije i u Srbiji, ali i u regiji je postala jedna od najvećih folk zvezda.

Ona danas važi za jednu od najbogatijih i najmoćnijih žena na estradi, kako zbog svoje karijere, ali i stvari koje su obežile njenu karijeru, kao što je njen kontroverzni brak sa poznatim kriminalcem, a po nekima i sa ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji joj je, po mišljenju mnogih, za života pomogao u karijeri i izgradnji moći.

Ono što može sa ponosom reći je to da je od uvek uz sebe imala svoju sestru Lidiju Ocokoljić, koja joj je najveća podrška i prijatelj. Cecina deca nju doživljavaju kao svoju drugu majku. Njihov odnos je jako blizak kojeg gaje još od detinstva. Njena sestra Lidija je inače u braku sa Predragom i imaju četvoro dece: Viktora, Helenu, Iliju i Petra, ali ne vole da se javno eksponiraju.

Helena je godinama odrastala ugledajući se na jednu od naših najvećih zvezda, pa joj je Ceca bitna figura u životu. Lidijina ćerka je po svemu sudeći talenat nasledila na tetku pa je tako pre nekoliko godina, u okviru školske priredbe nastupila na ceremoniji koja je održana u Zadužbini Ilije M. Kolarca. Iako je talentovana za muziku, javni život ali pevanje nije izabrala za svoju profesiju. Ceca je često u medijima isticala svoju bliskost sa Lidijom koja joj je bila najveća podrška u mnogim trenucima, kao i to da su obe veoma požrtvovane majke i tetke.