OVO SU PRAVA LICA NAŠIH STARLETA- Jedna je imala 100 intervencija na sebi, a druga je pukla 30.000 eura na plastičara- OVAKO SU IZGLEDALE PRE (FOTO)

0

Kada spomenemo reč starleta, na um nam ne pada ništa što bi trebalo da predstavlja nešto dobro. Danas je takvih devojaka i žena prepuna estrada i neke su čak popularnije od pevačica i pevača koji su itekako talentovani i imaju dobre pesme. Rijaliti programi su ušli u naše živote, a učesnici koji su u njima su na neki način uzor mladim osobama. Danas vam predstavljamo tri najveće starlete na području Balkana te i njihov izgled pre plastičnih operacija.

Za početak vam predstavlajamo Maju Marinković. Rođena je  17. jula 1996. godine u Podgorici. Trenutno živi i radi u Beogradu. Bila je učesnica u više sezona rijaliti šou programa Zadruga koji se emituje na Pink televiziji. Na kraju bila u vezi sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, koji se zbog afere sa njom i razveo, a također je postala poznata i po tučama sa svojim momcima. Poznato je po svojim estetskim operacijama na licu i ogromnim silikonima.

Stanija Dobrojević je jedna od prvih starleta koja se pojavila u javnosti i još uvek je itekako prisutna. Javnost ju je upoznala 2008. godine kada su na internetu osvanule njene provokativne fotografije za koje je ona tvrdila da su objavljene bez njenog znanja. Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima.

Tamara Đurić je srpska starleta i pop folk pevačica poznata po provokativnim izdanjima. Rođena je 1989. godine u Smederevu. Završila je frizersku akademiju i ima svoj salon. Bavi se modelingom. Bila je učesnica Farme 6, 2016. godine, gde je osvojila drugo mesto. U međuvremenu i ona je nastavila sa posetama plastičaru, da bi u jednom intervjuu istakla kako je sve ukupno imala 100 operacja na sebi. Više o ovoj temi pročitajte na ovom linku.