OVO SU NAJLJEPŠI ZNAKOVI HOROSKOPA: Rođeni su da bi se svi okretali za njima, a posjeduju nešto što NIKO DRUGI NEMA

0

Ovdje nije slučaj da se samo radi o ljepoti osobe i fizičkom izgledu nego i nekim karakternim osobinama za koje se sigurno može reći da čine privlačnim neku osobu, pa tako imamo neke znakove koji se smatraju kao najljepši znakovi. Možda ste to vi već primijetili na njima, a možda i ne, ali sigurno je jedna zanimljiva tema o kojoj se može dosta pričati.

Vaga: Ovo je znak kojim inače vlada Venera pa zbog njenog uticaja, Vage imaju najljepšu fizionomiju u čitavom zodijaku, dok je njihovo lice ovalno, pravilno, te privlačno, a imaju nos koji je kratak i gladak. Njihove oči su inače radoznale, te su izazozvne i malo zagonetne, što je veoma privlačno. Vage će inače voditi dosta računa o eleganciji i paziti će da ostave dobar utisak u bilo kojoj prilici.

Škorpija: Ovo je znak koji je sličan kao i vaga, te oni imaju elegantne pokrete i prepoznatljivi su po tome što imaju naglašene crte lica i jaku vilicu, pa su njihove oči velike i često izgledaju neobično. Često imaju vitko tijelo pored toga što nemaju izražene mišiće.

Jarac: Ovo je znak za kojeg se smatra da ima najzgodnije tijelo, pa je njihovo lice izraženo jako i oči im budu velike i često plave ili zelene. Imaju miran pogled i izražene oči pa zbog toga oni djeluju kao da su sanjari. Tu se na njima ističu i duge, te lijepo oblikovane noge za koje se smatra da su njihov najveći adut, kako to piše portal žena.blic.rs