OVO SKORO NIKO NIJE ZNAO- ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IMA DA PUKNE OD MUKE- Filip je prije nje ljubio ovu pjevačicu- FATALNA PLAVUŠA ZAVELA ŽIVOJINOVIĆA (FOTO)

0

Prije nego što se oženio pjevačicom Aleksandrom Prijović, Filip Živojinović imao je zanimljiv ljubavni život. 2009. godine viđen je na odmoru s Majom Šuput, a o njihovoj romansi brzo se počelo šuškati.

Maja se u to vrijeme oporavljala od dvije propale veze, prve nakon što ju je zbog novinarke ostavio poznati oftalmolog Dean Šarić. Nakon toga započela je vezu s poduzetnikom Andrijanom Plenčom, no i ta je priča nakon nekoliko mjeseci neslavno završila. U to su vrijeme fotografije Maje i Filipa s bazena, wellnessa ili iz diskoteka punile naslovnice, no njih dvoje isprva tome nisu pridavali nikakvu važnost, no nakon nekog vremena odlučili su sve to demantirati, a Filip tada je rekao:

” U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno” ‒ i na taj način je pokušao da stavi tačku na svoj odnos sa hrvatskom pjevačicom, ali i nakon toga se neko vrijeme pričalo o tome. Maja se prije dvije godine udala za Nenada Tatarinova, vlasnika konsultantske firme, sa kojim je dobila sina Bluma, dok je Filip u sretnom braku sa Aleksandrom Prijović.