OVO OBAVEZNO URADITE: Kad god odsjedate u hotelu, stavite kesu preko odvoda i u nju ubacite novčić

0

Ako vi imate posao u koji su uključena veoma često putovanja i odsjedanja u hotelu, onda je veoma dobra stvar da poznajete par trikova, a sigurni smo da će vam neki od ovih trikova da bude od koristi pa ćete se i pitati kako to ranije niste znali.

Ukoliko vi provodite vrijeme u hotelu gdje vam naplaćuju korištenje interneta, onda često možete da vi koristite vaš telfon kao privatnu i ličnu internet pristupnu tačku, samo je bitno da to provjerite kod svog provajdera prije nego što krenete.

U toku odmora će ljudi većinom izbjegavati pranje veša, ali ipak ako vi imate par majica koje treba da operete, onda ćete jednostavno staviti plastičnu vrećicu preko odvoda pa unutra staviti novčić kako bi bili sigurni da će se umivaonik napuniti sa vodom pa ste spremni za pranje.

Ukoliko ste vi zaboravili napuniti svoj telefon ili ste slučajno zaboravili punjač za mobitel, onda nije potrebno da trošite novac za punjenje nego će većina televizora u hotelu da imaju rezervni USB port koji radi.

Ukoliko ste umorni, onda sigurno želite da se dobro naspavate pa i da želite da uživate u vašoj sobi kako treba, a u tome slučaju možete staviti peškir ispod vrata da bi uspjeli blokirati bilo kakva neželjena svjetla i na takav način ćete također utišati zvukove koji bi vama mogli da ometaju san.

Pored toga što većina zavjesa u hotelu budu dobri kada je u pitanju blokiranje svjetlosti, onda se obično desi da ostaje dio koji se ne može zatvoriti, a umjesto da vam to smeta, onda je potreno iskoristiti vješalicu da biste uspjeli riješiti ovaj problem.