OVO NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! Ovaj dečko ima preko 200 tetovaža, ofarbao je i BEONJAČE: Ljudi su prestravljeni kada me vide, misle da sam BOLESTAN! (FOTO)

0

Danas je vreme kada je više normalnije ako imate tetovažu nego da je nemate. Muzičke zvezde, javne ličnosti, glumci i celokupna pop kultura su nametnule ovaj trend kojeg sada slede sve subkulture u društvu. Mi vam danas donosimo jednu priču o čoveku koji ima previše tetožava na svome telu. Mnogi misle da je ovo previše. Pročitajte o čemu je reč!

Čovek po imenu Soren Lorenson ima čak preko 200 tetovaža i kako kaže nema nameru da prestane sa tetoviranjem. On je dakle veliki zaljubljenik u tetovaže i reklo bi se da je ovisnik o njima, a ukupno je potrošio čak 50.000 evra na tetoviranja svoga tela. Najveću pažnju privlači modifikacija beonjača u očima koje su crne boje. Mnogi osuđuju njegov izgled, dok postoje i oni kojima je on fascinantan i podržavaju ga, ali roditelju ga savetuju kako treba da se “moli Bogu za oprost”, zbog toga što rade.

On kaže da mu ne smeta odgovarati na pitanja ili voditi intelektualni razgovor sa strancima na temu njegovih tetovaža svog dok se odnose prema njemu sa poštovanjem. Ipak, više je osuda, jer ga mnogi smatraju lošom osobom po njegovom izgledu. On ima 28 godina i živi na Floridi. Poznat je po imenu Neon Demon. Inače je pomoćnik menadžera picerije i opsednut je modifikacijom tela.

Svoju prvu tetovažu je uradio sa 18 godina i stavio je slovo “C” na lice, što je podsetnik na njegovu devojku Kortni, koja je poginula u tragičnoj nesreći na motociklu. Kaže da ga je najviše bolilo kada je tetovirao stomak, zatim usta i rebra. Njegova omiljena tetovaža je mala mačkica na ruci zbog njegove ljubavi prema mačkama.