OVO MALO KO ZNA- Bila je prva ŽENA Vojina Ćetkovića- BOLJA JE OD SLOBODE 100 PUTA- Lijepa je KO ĐAVO (FOTO)

0

Poznate ličnosti kao što su pevači i glumci veoma često privlače medijsku pažnju svojim kako svojim poslom tako i svojim privatnim životom. Mi vam danas donosimo jednu priču iz privatnog života poznatog glumca iz Srbije Vojina Ćetkovića i možemo sa sigurnošću reći da malo ko od vas zna ovo. Pročitajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Pre svega, Vojin Ćetković je srpski glumac koji se proslavio glumeći u seriji „Porodično blago“ i u filmu „Zona Zamfirova“. Važi za jednog od najpopularnijih i najpoželjnijih glumaca na našim prostorima. Rođen je 22. avgusta 1971. godine u Kruševcu. Živi i radi u Beogradu. Kada su upitanju javne ličnosti kao što je Vojin, poznato je da su obično u braku ili vezi sa isto tako popularnim partnerom. To je slučaj i sa njim te je on sa glumicom Slobodom Mićalović. Mnogi su mišljenja da je ovo jedan od najlepših poznatih parova u Srbiji.

Ipak, mnogi od vas ne znaju da je Sloboda druga žena Vojinu, naime, njegova prva žena je bila Nataša Milovanović, koja je bila nekada poznata televizijska voditeljica na Trećem kanalu. Udala se za Vojina 2001. godine za kojeg se pričalo da je jedan od najboljih glumaca mlađe generacije. Njihov brak je trajao samo nekoliko godina, a nakon razvoda, Nataša se preselila u Pariz. U jednom razgovoru sa novinarima iz 2007. godine ona je otkrila neke stvari iz svog privatnog života.

Tada je rekla da je veoma zaljubljena i da je u stabilnoj vezi. Smatra da je za nju ljubav uvek ispred posla. U vezi je sa nekim ko nije dio javnog života i ko nije dugo ni živio u Srbiji. Stariji je od nje godinu dana i kako kaže pravo je osveženje za nju.