OVO JE ŽENA VELJE NEVOLJE! I ONA JE UHAPŠENA, SVI U ŠOKU KAD SU VIDJELI KO JE U PITANJU: POZNATA PO SCENI IZ PALATE PRAVDE..(FOTO)

0
372

POSLIJE MIKE ALEKSIĆA I NJEGOVE VELIKE PEDOFILSKE AFERE, KOJA JE TRAJALA SIGURNO POSLJEDNJIH 20 GODINA I KOJA JOŠ UVIJEK TRAJE, U POSLJEDNJA DVA DANA GLAVNA VIJEST U SRBIJI JE HAPŠENJE POZNATOG NAVIJAČA PARTIZANA I KRIMINALCA, VELJE NEVOLJE.

Veljko Belivuk je vođa navijačke frakcije principi, koja je podržavala fudbalski klub Partizan. Ukoliko imalo pratite sva dešavanja na navijačkoj sceni, onda sigurno znate da su Grobari podijeljeni u posljednjih deset godina na par frakcija.

Iza vođe ovij navijačkih frakcija uvijek su stojali ljudi koji imaju velike probleme sa zakonom, a navijanje su služila kao paravan za sve njihove kriminalne aktivnosti. Velika akcija srpske policije, dovela je do toga da je Velja NEvolja uhapšen ispred svog stana, a u stanu je pronašeno skoro 60 hiljada eura. Kada ga je policija upitala, odakle mu toliko novac, on je kazao da se privatno bavi osiguranjem te da je to sva njegova zarada.

Osim njega, uhapšena je i njegova supruga zbog saučesništva, a svjedoci kažu da je bila velika galama i svađa, zbog toga što je ona osula paljbu po njemu, dok se on pravdao da nije kriv nizašta. Poslija se sada iskreno nada da će baš njegova supruga da progovori i da im pomogne u otkrivanju svih njegovih velikih kriminalnih radnji.

Ona je svima nama poznata iz 2017. godine, kada se njenom suprugu sudilo za ubistvo Vlastimira Miloševića, a kada je dobio oslobađajuću presudu, ona je napravila haos na sudu, zbog toga što je vrištala i skakala od sreće kao malo dijete.