Ovo je zaista najlakši posao na svijetu – Plata je veća od 2.000 eura i sigurna penzija, a ne morate raditi skoro ništa! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Ovo je zaista najlakši posao na svijetu – Plata je veća od 2.000 eura i sigurna penzija, a ne morate raditi skoro ništa!

Kad bismo vam rekli da postoji mogućnost da sebi osigurate posao koji ima poprilično solidnu platu, a da ne morate raditi skoro pa ništa, da li biste nam povjerovali?

Bez obzira na to što ova ponuda može da zvuči kao laž čisto zbog toga što je previše primamljivo ne mora da znači da nije istina, a mi ćemo vam u ovom članku pojasniti o čemu je to tačno riječ.

Riječ je o jednom poslu koji je objavljen od strane Švedske ambasade koji traže nove zaposlenike za jedan umjetnički projekat.

Svi radnici koji se zaposle će imati samo jedan zatadak, a to je da svakog dana dolaze u Goteborgovu željezničku stanicu, i da ne zakasne niti sekunde!

Jedina stvar koju biste trebali da uradite kada dođete na “posao” jeste da upalite svjetla na peronima kako bi svi koji prolaze tim putem znali da su “beskorisni” radnici došli na posao.

Nakon što upalite ta svjetla imate pravo da radite šta god želite, da idete gdje god želite ali pod jednim uslovom, ne smijete napustiti državu Švedske.

Oglasi – Advertisement