OVO je Vučićev dvojnik, mladić iz Hrvatske ISTI kao predsjednik Srbije: Kad mu vidite lice, OPLAKAĆETE od smijeha(FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

OVO je Vučićev dvojnik, mladić iz Hrvatske ISTI kao predsjednik Srbije: Kad mu vidite lice, OPLAKAĆETE od smijeha(FOTO)

Da li ste nekada vidjeli uživo ili na internetu ljude koji nisu poznati svijetu, a ipak liče na neke naše poznate ličnosti? Vjerujemo da jeste. A i danas ćemo Vam mi predstaviti još jednu takvu osobu.
Naime, nedavno smo Vam pokazali i mladića koji je inače iz Foče za kojeg su mnogi mislili da je Željko Ražnatović Arkan. Mnogi su se uplašili kada su to vidjeli jer su pomislili da se digao iz groba, ali ustvari to nije bio on.

Poslije toga, otišao je u Beograd i tada je posjetio njegov grob te mu time dao počast. Čak jedan od zaposlenih na groblju se iznenadio i zamolio ga da ga slika kako bi mogao svima pokazati da zaista liči na Željka Ražnatovića.

Pored dvojnika Arkana, poznat našoj javnosti je i dvojnik najkpoznatijeg i najboljeg u svijetu tenisera Novaka Đokovića. Njegov dvojnik živi u Beogradu, odakle je i Novak Đoković. Čak su snimali o njemu i dokumentarac, a često njegov lik možemo da vidimo u nekim reklamama. Kada je priča o ovom dvojniku došla do tenisera, on je izjavio kako ima želju da ga upozna, a onda je to sproveo u djelo.

Ali, mi danas pričamo o novom dvojniku. Sada je riječ o dvojniku predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. Bilo bi čudno da predsjednik Srbije nema svog dvojnika zar ne? Sada se radi o dvojniku koji je inače iz Hrvatske, ali su ga ljudi pronašli na instagramu i tako je ova vijest došla u javnost. Njegovo korisničko ime na instagramu je Borna pa možete da pogledate njegove objave i shvatite koliko zaista liči na Aleksandra Vučića.

Oglasi – Advertisement