Trenutno Vijesti

OVO je supruga Voje Brajovića! Ljudi misle da mu je ćerka: Pa KAKO TE NIJE STID čovječe?

Jedan od najboljih i najuspješnijih glumaca u bivšoj Jugoslaviji je Voja Brajović koji je maestralno odglumio svaku ulogu koju je dobio u nekoj seriji ili filmu. Mnogi ga pamte kao Tihog iz kultne serije Otpisani gdje je sa pokojnim Draganom Nikolićem i Pavlom Vujisićem odglumio vrhunski beogradske ilegalce iz Drugog svjetskog rata.

Voja je rođen u Beogradu 1949. godine i iako su i njegova majka i otac bili u partizanima, nisu bili politički podobni i morali su se iz glavnog grada preseliti u Valjevo. On je tu proveo svoje djetinjstvo i završio  i osnovnu školu i srednju a nakon toga je prešao u Beograd i počeo se baviti glumom. Odmah je zbog svog izgleda postao ljubimac žena u cijeloj bivšoj državi a ulogu zavodnika je imao i u seriji Bolji život.

Cijelo vrijeme svog glumačkog angažmana je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta i to već punih 47 godina. On je bio neženja jako dugo i već su svi koji ga poznaju mislili da će takav i ostati a onda se zaljubio u svoju kolegicu, glumicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa 23 godine. Sklopili su brak 2020. godine i imaju sina Relju. Pored njega Voja ima još dvoje djece, sina i kćerku koja je krenula njegovim stopama i bavi se glumom.

Milica je pohađala i medicinski fakultet alli ga nije završila jer se posvetila porodici. Njena porodica Voju poznaje još iz Valjeva odakle je i ona a njen otac je doktor koji je liječio Voju u nekoliko slučajeva. Voja se još uvijek bavi glumom u svom matičnom pozorištu.