Ovo je sin Snežane Đurišić: Zatvor, lopovluk i jezivi poroci.. : EVO I KAKO IZGLEDA, I NAS BI BILO STID…(FOTO)

0
455

Snežana Đurišić je svakako u top 5 pjevačica svih vremena koj aje definitivno obilježila kompletnu balkansku scenu. Žena koja je do danasšnjih dana prodala preko 10 miliona nosača zvuka, i koja se nikada nije povinovala trendovima, uvijek izgleda dotjerano i lijepo i nikada se ne upušta u bezrazložne afere.

Uvijek je određit, a ljudi su je podrobnije mogli upoznati u samim Zvezdama Granda gdje sjedi na mjestu žirijaa i gdje sa svojim iskustvom svakako doprinosi tome, da od kandidata koji se ovdje prijave, napravi pravo malo remek djelo. O njoj se skoro sve zna, a jako mali broj osoba zapravo zna ko je prava Snežana Đurišić, i koja je njena životna priča.

Ona nema toliko sretan i bajan život, a njena najveća ljubav jeste sin Marko Gvozdenović, koji je definitivno sušta suprotnost od nje. Ima jako velike poroke, a kocka je svakako najveća od svih. On je tako prije par dana nanio majci pravu sramotu, jer je izašao u medijima i to u jako negativnom kontekstu, kad aje sa televizije gdje je radio ukrao opremu vrijednu skoro nekoliko hiljada eura da bi je prodao i vratio kockarske dugove. Prema prvim informacijama, Snežana je odbila da mu da pare da pokrije taj silni dug koji je imao zbog kocke.

On je tako pao zbog svoje sopstvene gluposti koju je napravio na Marakani i to dok je bio na uslovnoj slobodi. kako je rekao za srpske medije, njemu je majka najveća podrška, i da nema nje, jednostavno ne bi uspio u životu. Vaša mišljenja o svemu?