OVO JE SESTRA LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Ne voli da se eksponira u javnosti, evo kako izgleda!

0

Malo ljudi zna da Lidija Vukičević ima sestru jer svoje lične poslove radije skriva od znatiželjnih očiju. Lidija ima Marininu punu podršku kako u privatnom tako i u profesionalnom životu, a identitet svoje porodice glumica čuva u tajnosti. Ipak, jednom prilikom je otkrila sestrinu fotografiju kako bi svi mogli da vide kako izgleda. Iako ne izgledaju baš slično, Lidija je malo naprednija kada je u pitanju kovrdžava kosa. Koliko je voli pokazala su i komentari koje je glumica stavila uz sestrinu sliku.

“Sestra je imenica bez zamjenica. Hvala ti što si stala uz mene kada napravim grešku, što si me čuvala i što si me osnažila. Hvala ti što si me nasmiješila dok sam bila mrzovoljna i što si me uputila kada sam izgubila kartu. Cijenim što si tu u svakom trenutku. Obožavam te. Uz sliku svoje sestre, napisala je Lidija. Marina se, ne eksponira u javnosti, tako da se ne zna čime se bavi, ali ono što se može zaključiti po fotografiji jeste da, kao i njena sestra, vodi računa o svom izgledu, piše Blic.

Lidija Vukičević je poznata srpska glumica i političarka, rođena u Kraljevu 20. jula 1962. godine. U Srpsku radikalnu stranku se pridružila 2004. godine i bila je delegatkinja. Najpoznatija je po ulozi Violete Popadić, kćerke glavnih likova u srpskoj televizijskoj seriji Bolji život. Takođe je počela da nastupa u filmovima 1985. nakon što je dobila ulogu u Žikinoj dinastiji. Glumila je prekrasnu domaćicu Liliku sa 22 godine. Slične uloge su joj pružali u filmovima sličnog žanra poput Špijun na štiklama i Vampiri su među nama.