Trenutno Vijesti

Ovo je sestra Ane Nikolić: EVO zašto je nikada ne pokazuje u javnosti, ŠTA JE OVO? AUU (FOTO)

U posljednje vrijeme kada se spomene poznata pjevačica Ana Nikolić svi pomisle na dijetu i skidanje kilograma. Naime Ana je od samog svog pojvljivanja na estradi žarila i palila kako svojim glasom tako i izgledom i nema tog muškarca koji je bio ravnodušan prema njoj.

Ona je postala poznata po hitu Od čokolade djevojka i takvom su je svi i smatrali, zanosnom i prelijepom. Ona se udala za repera Rastu i njih dvoje su imali zaista turbulentan zajednički život. Ana je rodila i kćerkicu a nakon poroda joj je ostao višak kilogarma koji nikako nije uspijevala da skine. Zbog problema koje je imala u braku ona je sve više jela i postajala sve deblja što je na nju jako uticalo i psihički.

Nakon što su se njih dvoje razveli Ana se sabrala i odlučila da svoj život uzme u svoje ruke i krenula je sa drastičnom dijetom i vježbama a pošto nije bila zadovoljna brzinom kojom gubi kilograme ona je otišla i na operaciju smanjenja želuca. U vrlo kratkom roku je izgubila sve suvišne kilograme i postala prava mršavica a njeni fanovi su se zabrinuli da je sada otišla u drugu krajnost i da je postala anoreksična.

Ana je uvijek imala podršku od svoje porodice posebno od majke Miljane i brata Marka, a svoju sestru Jelenu skoro nikada nije ni spomenula pa mnogi ni ne znaju da je ima. Svi su ostali ugodno iznenađeni objavom koju je postavila Ana na svoj Instagram a u kojoj sestri čestita rođendan, a posebno Jeleninim izgledom jer je u pitanju prava ljepotica.

Oglasi – Advertisement