OVO JE PRAVO BOŽJE ČUDO- Goran iz Srbije pekao prase za Vaskrs, a onda je komšija vrisnuo- POGLEDAO JE U DRVO I TU JE BIO ZNAK OD BOGA (FOTO)

0

U nedelji iza nas se u celoj Srbiji slavio najveći hrišćanski raznik Vaskrs. Mnogi građani su ovo vreme proveli među svojom porodicom i prijateljima uz bogatu trpezu, farbana jaja. Mi vam danas donosimo priču šta se desilo jednom čoveku po imenu Goran Stevanović iz mesta Zagorica kraj Topole. Saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Goran Stevanović je za medije ispričao kako mu se 2017. godine desilo veliko čudo, baš u vreme obeležavanja Vaskrsa. Tačnije, tokom pripreme pečenja, na drvetu mu se ukazao vatreni krst. Ovaj simbol mu se pojavio na panju dok je sa rodbinom pripremao prase za pečenje. Goran Stevanović je rekao sledeće:

”Vaskrs je za mene tradicionalno najveseliji praznik koji proslavljam s porodicom, a od deda sam naučio da se prase peče za Vaskrs. Ranije smo sve naručivali, ali te godine sam baš želio da sam to pripremim za najmilije. Spakovali smo drva, potpalili vatru, a prase stavili na ražanj. Ostavili smo ga u garaži da se peče i izašli napolje, a poslije sat vremena počela je kiša i morali smo da uđemo. Komšija je povikao: “Gledaj, čudo”.

On kaže da je siguran da je sam Gospod Bog bio u tom trenutku sa njim i njegovom porodicom. To je za njega bilo čudesno i neverovatno. Krst koji je video je stajao čak oko pet minuta, te je plamen počeo i da se širi te je potom oblik krsta i nestao. Također je dodao da može zapaliti na hiljade drva ali da je siguran da se tako nešto neće samo tako, već smatra da je ovo bio znak od Boga, te da je lično On bio tu sa njima i da im je poručio da pazi na njega i njegovu porodicu.