OVO JE NEVEROVATNO! Jala Brat PRVI PUT POKAZAO SVOG OCA, ostaćete u NEVERICI KADA GA VIDITE! KAKAV ŠOOK!!! (FOTO)

0

Pripadnici mlađe generacije definitivno znaju ko je Jala (Džala) Brat. Tip muzike koji je on sa svojim kolegom i prijateljem Bubom Korelijem predstavio pre nekoliko godina na ovim prostorima je promenila javnu estradnu scenu. Mnogima je ova muzika neslušljiva i predstavlja nešto što se poredi čak i sa šundom, ali jedno je istinito, a to je da su ova dva repera i pevača zaradili ogromne novce.

Jasmin Fazlić u muzičkim vodama poznatiji kao Džala Brat  (Jala Brat) je bosanskohercegovački pop reper i tekstopisac iz Vogošće kod Sarajeva.  Pažnju javnosti pridobio je kao jedan od predstavnika Bosne i Hercegovine na takmičenju za pesmu Eurovizije 2016. godine. Reč je o jednom od trenutno najpopularnijih repera u Bosni i Herecegovini, ali i Balkanu.

Oni pune klubove, a mlađe generacije uglas pevaju njihove pesme. Vrlo provokativni spotovi broje milionske preglde na jutjub platformi. Sa kvalitetnim radom, popularnošću i slavom, stigle su i ponude za saradnju sa poznatim muzičkim zvezdama. Snimili su duete sa srpskim i zvezdama regiona, kao što su Severina, Milan Stanković, Mina Kitić, Maja Berović i mnogi drugi.

Džala Brat oženio se 12. avgusta 2017. godine. Njegova supruga zove se Alma Ikanović. Džala Brat i Alma bili su u dugogodišnjoj vezi, a ljubav su krunisali brakom u prisustvu prijatelja, kao i reperovih kolega sa muzičke scene. Popularni Jala retko deli svoj privatni život sa javnosti. Nedavno je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa ocem na kojeg nevjerovatno liči. Uz fotografiju je tada napisao i rođendansku čestitku ocu Galibu. Porodične fotografije su veoma retke na profilu Jala Brata, a mnogi su se oduševili kako izgleda njegov otac. Fotografiju pogledajte ispod teksta!