Trenutno Vijesti

OVO JE NAJSKUPLJA ROMSKA SVADBA IKADA: Od RASKOŠI vam neće biti dobro, a jedan DETALJ je svima upao u oči! (VIDEO)

Vjenčanje i svadba predstavljaju za većinu ljudi a posebno žena jedan od najvažnijih trenutaka u životu. Mnogi žele da taj dan bude savršen i da ga svi koji su bili prisutni pamte cijeli život, a posebno mladenci. Prave se čitave bajke od vjenčanja i ulaže se veliki novac da bi sve bilo kako je mlada zamislila a daleko su najpoznatije bogate romske svadbe koje pršte od luksuza.

Jedna od najskupljih romskih svadbi je održana prošle godine a o njoj se pričalo danima poslije. Na svadbi je bio prisutan ogroman broj gostiju a mlada i mladoženja se se u toku svadbe presvlačili nekoliko puta. Svaki put je odjevna kombinacija bila sve raskošnija i ljepša a na svakom se odjevnom predmetu nalazio i neki predmet koji je bio izrađen od čistog zlata.

Njihove burme su izrađene u poznatoj kući Bvlgari a cijena jednog prstena je bila sedam hiljada eura. Mlada koja je tada imala 19 godina je bila cijelo vrijee darovana od strane gostiju a s druge strane mladoženja nije nimalo štedio pa je muzičare častio cijelo vrijeme novčanicama veike vrijednosti.

blob:https://www.youtube.com/98083423-7d14-40e9-bd9f-b446d90a83b5

Kada je zabava i slavlje dostiglo vrhunac mlada se pojavila u vatreno crvenoj haljini i započela ples a gosti su joj počeli prilaziti i lijepiti na nju nivčanice u krupnim apoenima. Video koji je snimljen na ovoj svadbi je objavljen i na društvenim mrežama i ima jako puno pregleda a mnogima je najsmješniji sam kraj snimka na kojem se vide mladenci koji su se povukli u jednu prostoriju i počeli da broje dobiveni novac.

Oglasi – Advertisement