Trenutno Vijesti

OVO je muž poznate pjevačice zbog kojeg je i postala BOGATA I SLAVNA: SVI ostali u čudu kad su vidjeli kako izgleda, ZAR JE OVO ON?! (FOTO)

Poznata estradna zvijezda Jana Todorović skoro nikada ne otkriva detalje iz svog privatnog života što je natjeralo neke novinare da se dobro namuče i sami saznaju što više stvari o njoj.

Tako se pročulo da njeno pravo ime nije Jana nego Dragana a da se nazvala umjetničkim imenom jer joj je tako savjetovao njen menadžer još na samom početku karijere. Jana je već dosta dugo na estradi i iako se o njoj ne priča i ne piše često do početka pandemije je bila jesna od najtraženijih pjevačica koja je stalno imala nastupe i raznim klubovima koji su bili ispunjeni do posljednjeg mjesta.

Mnogi smatraju da se radi o jednoj vrijednoj i poštenoj ženi koja je izuzetno bogata ali se time nikada ne razmeće. Jana sa svojom porodicom živii u Njemačkoj u jednom pravom dvorcu koji pripada ocu njenog muža a koji je jako bogat. Jana je samo u jednom svom intervjuu pričala o svom privatnom životu i tada je spomenula da je na samom početku njene karijere na estradi bilo puno poznatih pjevačica koje su se zvale kao i ona, Dragana, i da se ona odlučila predstaviti pod umjetničkim imenom Jana.

Njeni muzički počeci su bili dosta teški a njena porodica je prodala traktor da bi njoj nabavili novac za snimanje prve pjesme u studiju. Jana je poslije upoznala svog muža i njen život se okrenuo za 360 stepeni. Njih dvoje su u braku već 25 godina i jedno drugom su cijelo vrijeme najbolji prijatelji i podrška. Imaju i jednu kćerku koju su nazvali Kristina Džulijen a koju je Jana rodila u Las Vegasu.

Oglasi – Advertisement