Ovo je moj USVOJENI SIN: Vesna de Vinča rasplakala sve objavom, posle toliko godina ga je pokazala (FOTO)

0

Život Vesne de Vinci bio je putovanje obilježeno turbulencijama, uključujući uspjehe i padove. Jedan od najznačajnijih i najdugotrajnijih neuspjeha bio je odlazak njezina drugog supruga Predraga Vitasa. Unatoč njihovoj romansi iz bajke, nikada nisu imali zajedničku djecu. Dok je Vesna de Vinci bila uzor mnogim mladim djevojkama, njezina istinska naklonost bila je rezervirana za djecu koju je usvojila, ljubav koju je iskusila tek u svojim sedamdesetima.

Vesna je nedavno na jednom eventu ponosno predstavila svog nećaka Jamesa, talentiranog kuhara. Tijekom nekoliko dana na krstarenju s Vesnom, njezinom obitelji, prijateljima i Jamesovom djevojkom Emmom pripremao je ukusna jela za sve na brodu. Vesna je na svom Instagramu podijelila radost što je pod svoje okrilje uzela ove mladence. Na Džemesovoj svečanosti Nj.KV princa Mihaila Karađorđevića i sina kapetana Dragana, James, vrsni kuhar porijeklom iz Australije, osobno je skuhao oproštajnu gozbu za sve prisutne.

Sjajnim riječima, autor prenosi njihovo ogromno divljenje prema Jamesu, govoreći o njemu kao o živahnom, šarmantnom i briljantnom mladom pojedincu. Autor čak ide toliko daleko da proglašava kako su James i njegova partnerica Emma sada njihovi novoposvojeni duhovni potomci, čija prisutnost nije samo obogatila njihove vlastite živote, već i živote onih oko njih. Autor razmišlja o disparitetu između fizičkog i duhovnog srodstva i tvrdi da su James i Emma postali potonji. Odlomak kulminira s autoricom dijeljenjem videa sebe kako prati Jamesa i Emmu i otkriva da je ona zapravo Jamesova teta.

O meni se brine dvoje mladih ljudi, James i Emma, ​​koji uskoro odlaze. Emma je rođena u Švedskoj, a njezini roditelji još uvijek tamo žive. Planirala je završiti studij psihologije u Londonu. Ovaj rastanak je mješavina emocija, dok se opraštamo od dvije motivirane osobe s nadom u budućnosti. Ipak, to je još uvijek rastanak. Vesnu, koju su s njima vežu jake veze, njihov je odlazak jako pobolio.